2022. feb 07.

Februári Könyvajánló

írta: Deles
Februári Könyvajánló

The Happily Ever After Playlist - Abby Jimenez

Könyv: A póráz két végén (Abby Jimenez)Ahogy azt sok filmnél és könyvnél tapasztalhatjuk, az eredeti cím és a magyar fordítás eléggé el tud térni egymástól jelentésben is. Személyes véleményem, hogy jobb az angol elnevezés, viszont ettől függetlenül, akármilyen címmel, bármilyen nyelven olvassuk, ugyanolyan fenomenális élményt ad.

 

Míg a halál

Ebben a hónapban kicsit romantiusabbra veszem a figurát a thriller ajánlás terén is. De nem kell megijedni, az érzelmes szál, nem vesz el semmit a borzongató és idegörlő mozzanatokból.

 

Hamupipőke, menj a búsba! · Cindi Madsen · Könyv · Moly

Listánk következő darabja főleg a szerelemből és a pasikból kiábrándult, hölgy olvasóknak szól. Ez persze nem jelenti azt, hogy férfiúknak ne tetszhetne, örömmel veszem, ha elolvassák, és ha esetleg még írnának is róla hogy tetszett, nagyon boldoggá tennének vele.

 

Könyv: A barátságos óriás (Roald Dahl)

Ha már a februári témánk a Kapcsolatok lett, ne csak a románcokra, hanem a barátságra is fektessünk hangsúlyt. Keresve se találnánk jobbat ennél a fura párosnál, akiket valószínűleg a megfilmesített változatból már elég sokan ismertek. Remélem a könyv hasonlóan, esetleg még jobban tetszeni fog nektek!

 

Regretting You - Elrontott életek [előrendelhető]

Végezetül pedig a szülő-gyerek kapcsolatot szívszorítóan bemutató könyvet ajánlanék figyelmetekbe, az utánozhatatlan Colleen Hoover tollából.

 

Jó olvasást kívánok mindenkinek! :)

Szerkesztette: Gáll Boglárka 11.A

Szólj hozzá

Programajánló