2022. feb 08.

Mit csinálj Valentin-napon szingliként?

írta: Deles
Mit csinálj Valentin-napon szingliként?

b.jpg

A Valentin-nap maga a szerelem ünneplése, így az egyedülálló emberekben nyomasztó érzéseket kelthet, hogy ekkora körítést kap február 14-e. Pedig éppen az ellenkezőjének kellene lennie. Akár a figyelmedet akarod elterelni róla, akár csak ilyenkor jut eszedbe, hogy rég csináltál valami szórakoztatót, vagy nem töltöttél saját magaddal elég időt mostanában, számtalan lehetőséged adódik. Mások szimplán egy ugyanolyan napnak érzékelik, mint bármelyik másik napot, de tehetsz érte, hogy még jobb legyen. Csinálj valamit, ami kizökkent a szürke hétköznapokból!

Nézzük az egyszerűbb programokat. Ha inkább egyedül töltenéd a Valentin-napot, keress egy jó filmet, vagy olvass eg könyvet. Persze, felmerül a kérdés, hogy hétfő este kinek van ideje filmet nézni? A válasz egyszerű: bárkinek, akinek sikerül jól beosztania az idejét. Minél több hasznos dolgot csinálsz (akár elkészítesz egy régóta halogatott beadandót), később is annál pozitívabban fogsz visszaemlékezni erre a napra. Leginkább szórakoztató filmeket ajánlunk, ehhez a Deles oldalán is találhatsz pár jó ötletet, de az is érthető, ha valaki szándékosan egy sírós, romantikus film mellett dönt.

Ha azonban úgy érzed, hogy az egyedüllét egyenlő a magánnyal, akkor a legjobb, amit tehetsz, hogy barátokkal töltöd a délutánt, estét. Szinte lehetetlen, hogy a baráti körödben mindenki párkapcsolatban van, szóval szedd össze azokat, akik nem! Hívd el őket, hogy menjetek el vásárolni, enni valahol, nézzetek közösen filmet, akár moziban, akár valamelyikőtöknél, vagy ami szinte mindent felülmúl: rendezz egy pizsamapartit. Nincs jobb, mint a közeli barátaiddal főzni, kimenni sétálni, majd átbeszélgetni az egész éjszakát.

Bárhogyan döntesz, tudd, hogy a lehetőségek ott vannak, csak ki kell használnod őket!

Szerző: Baricz Barnabás 10.B

Szólj hozzá

Kultúra Hónap témája