2022. ápr 10.

Csütörtököt mondunk

írta: Deles
Csütörtököt mondunk

Április

Mint tudjátok, április 7-én volt a hónap első csütörtökje, így ez sem maradhatott koncertszünetek nélkül. A „Csütörtököt mondunk” sorozat, már lassan egy éve van, de a színvonal továbbra is olyan magas, mint az elején. A hónapról hónapra történő felkészülésért és a színvonalas produkciókért innen, a gépek és telefonok mögül is hatalmas taps mindenkinek.

Hiába magasztalom égig a zenészeket, nem tudom átadni ezeknek a szüneteknek az élményét, úgyhogy ezért is szeretnék bíztatni mindenkit, hogy fogja magát és vándoroljon el a díszterembe, és hallgassa meg diáktársaink, tanáraink tehetségének gyümölcsét. Nem garantálom, hogy lesz mindenkinek ülőhelye, úgyhogy nem árt sietni.

A hetedikei 10 órás szünet a diákoké volt. Fellépett T. Kovács Ágnes, Horváth Flóra (akiket Juhász Andrea tanárnő kisért) és Varga Eszter. Kedvenc deles szünetet pedig zenészfülű tanáraink, mint Székely Réka tanárnő, Balanyi Rita tanárnő, Tandory Gábor tanár úr (őket Bihari Dániel kísérte) kapták. A dalválasztás és a kivitelezés mint megszokhattuk csodálatosan sikerült, élmény volt hallgatni. Minden résztvevőnek és Bartha Tibor tanárúrnak óriási köszönet, hogy ennyi munkát beleölnek a felkészülésbe a kedvünkért.

Szerkeszette: Bori Bogi NyE

U.i. Képeket iskolánk diákönkormányzatának instagram oldalán láthattok:szlgdok

Szólj hozzá