2022. jan 10.

Januári Könyvajánló

írta: Deles
Januári Könyvajánló

A Year of Love by Helena Hunting

12 író 12 novellája, ideális választás, ha egyszerre nem szeretsz sokat olvasni, szereted a romantikus, de eredeti történeteket, illetve, ha szeretnéd gyakorolni az angol nyelvet! 

(Megjegyzés: Ha angol könyveket szeretnél letölteni, nagy szeretettel ajánlom ezt az oldalt. Rengeteg könyv megtalálható itt, nagyok kevés ami nem. A fent említett mű speciel pont a nem kategóriába tartozik, ezért, ha érdekel, emailen szívesen átküldöm bárkinek, csak szóljon! Elérhetőségek: Instagram: deles.szlg, Gmail: suliujsag.szlg2021@gmail.com)

 

Addie LaRue láthatatlan élete - V. E. Schwab

 The Invisible Life of Addie LaRue @ Titan Books

Történelem, művészet, nyomozás, titkok és a döntések árának bemutatása, megspékelve egy kis romantikával. Mi más kellhetne még?

 

Leblanc Maurice - Arséne Lupin kalandjai

Gondolom elég sokan hallotatok már Arséne Lupin kalandjairól, ha máshonnan nem, a sikeres Netflix sorozatból. Igazából ahogy a borítón is láthatjátok, ez a könyv, vagy inkább könyvsorozat, valóban csak az "alapját" képzi a sorozatnak. Ezért, ha láttátok már a Lupint, ne ijedjetek meg, nem ugyanazt fogjátok elolvasni, amit már egyszer végignéztetek!  Azok, akik még nem látták, de tervezik megnézni, mindenképpen a könyvvel kezdjék! Végül, akik nem is tervezik megnézni, de a könyvet azért elolvasnák, azoknak is izgamakkal teli olvasást kívánok!

 

Szerkesztette: Gáll Boglárka 11.A

Szólj hozzá

Kultúra Programajánló Hónap témája