2022. feb 04.

Februári Filmajánló

írta: Deles
Februári Filmajánló

Minden évben eljön ez a végzetes nap. Valentin napja. Előre is szeretnék szólni, hogy az ajánló további tartalma veszélyes lehet nyálas romantika-fóbiásoknak! Viszont ez a fim értetek van itt! Nevessetek egy jót kapcsoljatok ki rajta, aztán, ha még ez is túl szerelmes hangulatúra sikeredett, nézzetek meg egy akciófilmet!

U.i.: Instagramon és emailen is nagyon szívesen ajánlok jókat! :)

 

Humornak ez a film sincs híján, vannak egyes jelenetek, ahol már a könnyeit törölgeti az ember, és itt most nem csak a végére gondolok. Ha szereted a vígjátékokat, pláne, hogyha a romantikát sem veted meg bennük, megtaláltad a neked valót!

 

 És igen...elérkeztünk minden szkeptikus rémálmához, Azért azt meg kell említsem, hogy még ha nem is lennék szentimentális, és nem szeretném ezt a filmet, akkor is el kellene fogadnom, hogy utánozhatatlanra sikerült. Mindenkinek azt tanácsolom, hogy legalább egyszer nézze még mielőtt elkönyveli magában!  Akik pedig már látták, sőt ne adj isten szerették is, remélem örülnek, hogy beletettem az idei ajánlóba, és megnézik újra, a nosztalgiázás kedvéért!

 

Mindenkinek jó filmnézést kívánok!

Szerkesztette: Gáll Boglárka 11.A

Szólj hozzá

Programajánló Hónap témája