2022. feb 09.

Mivel érdemes tölteni a Valentin-napot kapcsolatban?

írta: Deles
Mivel érdemes tölteni a Valentin-napot kapcsolatban?

 1.jpg

Február 14-e elsősorban a szerelmeseknek szól. Ezt a napot a párok általában együtt töltik, ajándékokkal és közös élményekkel halmozva el egymást. Sokan ilyenkor hajlamosak túlzásba esni és a világ összes kincsét összevenni ezen jeles ünneplésre. Azonban mindannyian tudjuk, hogy a szeretet nem pénzben mérendő és nem egy nap alatt kimutatható érzelem. Szeretteinkkel az év minden napján tudatnunk kell mennyire fontosak számunkra. Ennek ellenére cseppet sem rossz, hogy van egy külön napunk, amikor kifejezetten figyelünk kedvesünkre és apró gesztusainkkal felvillanyozzuk ezen napját. A továbbiakban pár tippet találtok arra, hogy mit csináljatok szerelmetekkel az ünnep alkalmával.

 

  1. Ilyenkor mindenki örül egy szép szál virágnak a kedvenc édességével átnyújtva. Bár sablonosnak hangozhat, kevés a sikertelenség esélye.
  2. Vidd el ebédelni, a teli pocak a legrosszabb napokat is felvidíthatja.
  3. Menjetek el az első randitok helyszínére és emlékezzetek vissza a kezdetekre.
  4. Fejezd ki magad a művészettel, írj szerelmednek verset, fess egy szép képet, vagy adj elő egy vicces táncot, dalt. Biztosan örülni fog a személyes ajándéknak. 2.jpg
  5. Emlékezz vissza milyen helyeket, tevékenységeket említett kapcsolatotok alatt, ahová szívesen ellátogatna, amiket örömmel kipróbálna. Ha valami eszedbe jut, valósítsd meg álmait! Extra boldogságot okozhatsz neki azzal, hogy eszedbe jutott egy ilyen mellékesen elejtett óhaj.
  6. Ajándékozz neki saját készítésű, névre szóló kuponokat. A kuponok tartalmazhatnak személyre szóló masszázst, ebédmeghívást, sorozatválasztást, de egyéb belsős poénokat is, amiket csak ketten érthettek.3.jpg
  7. Tartsatok filmdélutánt. Nézzétek meg együtt kedvenc filmjeiteket egy meleg pokróc alatt összebújva. Nem hiszem, hogy ellenére lenne bárkinek.
  8. Ha esetleg nagyon Valentin-nap vagy romantika ellenesek lennétek, akkor csináljatok egy Anti Valentin-napot, amikor a többi pár nyálas tevékenységeit utáljátok együtt. Mi lenne jobb időtöltés ennél?4.jpg
  9. Nevezzetek el egy csillagot. Ki ne szeretné kedvesével a csillagokat bámulni éjszaka? És milyen különleges lenne, ha saját csillagotok lehetne?5.jpg
  10. Vagy küldj neki egy szerelmeslevelet a suliban. Ezen évben már ezt is megteheted és garantáltan elérhetsz vele egy nagy mosolyt két óra között.

 

Akárhogy is töltöd a Valentin-napod, reméljük emlékezetes lesz és hozzáad valamit az egyszínű mindennapokhoz. Bízunk abban, hogy valamelyest segíthettünk listánkkal, és kívánjuk, hogy pároddal továbbra is együtt maradjatok.

Szólj hozzá

Kultúra Hónap témája